Een persoonlijk account

Heb je interesse in een woning in De Maasbode, maak dan een persoonlijk account aan in Mijn Eigen Huis. Met dit account kun je namelijk online een optie op een woning aanvragen en daarnaast alle documenten online inzien en ondertekenen als je definitief voor ’M kiest.

MAAK EEN ACCOUNT AAN

Een account aanmaken is heel eenvoudig. In een paar stappen ben je in jouw persoonlijke omgeving die je zelf kunt bekijken en beheren wanneer dat jou uitkomt.

Je klikt op het poppetje bovenin of op het hartje bij het bouwnummer onder het woningaanbod. In het inlogscherm vul je jouw naam, e-mailadres en gewenst wachtwoord in. Er wordt nu een bericht gestuurd naar het opgegeven mailadres.

Ben je als stel geïnteresseerd in een woning? Dan maak je samen 1 account aan op 1 e-mailadres.

financieren

BEVESTIG JE ACCOUNT

Om zeker te weten dat jij zelf het account hebt aangemaakt, ontvang je een e-mail om je account te bevestigen. Zodra je dit hebt bevestigd kun je inloggen.

INLOGGEN MAAR!

Na het bevestigen van je account log je in. Jouw initialen zie je op de plek waar eerst het poppetje stond. Ga je naar de website terug dan zie je ook daar jouw initialen en het hartje bij jouw favoriete woning(en) is nu rood.

Maak een account aan

Optie aanvragen

Heb jij je oog laten vallen op één van de woningen van ’M en zie je dat deze nog vrij is? Dan kun je heel eenvoudig zelf direct een optie aanvragen via deze website. Benieuwd hoe dit werkt?

Meer informatie over het optieproces

Liever persoonlijk contact?

Vind je het prettiger om persoonlijk contact te hebben? Dat kan natuurlijk! Voor al je vragen over het gebouw en de woningen kun je terecht bij de makelaars. Ook kunnen zij een woning voor je in optie zetten. De makelaars van ’M zijn: BPD, Willy Vermeulen (06-39239736) en Ooms Makelaars (010-424 88 88).

Vragen? Neem contact op!
Vragen over Mijn Eigen Huis? Bekijk de veel gestelde vragen