Heerlijk centraal. Middenin het centrum. Woon je in De Maasbode, dan woon je in het kloppend hart van de stad. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Metrostations Leuvehaven en Beurs zijn slechts enkele minuten lopen of fietsen. Vanaf de parkeergarage in de kelder van het gebouw draai je binnen een paar minuten de snelweg op.

image alt

Snel weg

Met de auto kan je vanuit De Maasbode snel weg. Met de auto zit je al snel op de A20. Ook op de snelwegen A16 en A13 rijd je binnen no time.

image alt

De stad door

Tramlijn 8, 12, 20, 23 of 25 en metrolijnen D en E, je stapt er zo op. Ze brengen je de hele stad door waar je maar wilt in Rotterdam. Naar Centraal, Kralingen, Capelle, Nesselande, Delfshaven en zelfs het strand in Hoek van Holland. Je bent er allemaal zo vanuit De Maasbode.

image alt

Het land uit

Vanuit De Maasbode reis je niet alleen heel gemakkelijk de stad door. Ook de stad of het land uít ben je zonder moeite! Pak de Intercity direct richting Schiphol, vlieg vanaf Rotterdam-The Hague Airport of stap op de Thalys voor een lang weekend weg. Woon je in De Maasbode… dan ligt de wereld aan je voeten!

  Bekijk de woningzoeker
  Neem contact op