Planning De Maasbode

Voel je je helemaal thuis in Rotterdam en zet jij de volgende stap je in wooncarrière of overweeg je voor het eerst in de stad te gaan wonen? In De Maasbode komen 94 exclusieve woningen in de populaire wijk Cool. Hoe de planning van deze 70 meter hoge woontoren eruit ziet, lees je hieronder.

Verkoop van ’M gestart

De verkoop van De Maasbode is in volle gang. Op dit moment zijn er nog een aantal bouwnummers beschikbaar. Jouw ideale woning in dit unieke gebouw vind je eenvoudig via de woningzoeker. Heb je interesse? Bel dan direct met de makelaars van ’M: BPD, Willy Vermeulen (06-39239736) of Ooms Makelaars (010-424 88 88).

Bekijk de woningzoeker van 'M

Start sloop

Voordat de bouw van ’M kan starten, wordt het huidige gebouw gesloopt .De binnenzijde van het oude pand is reeds gestript en casco. De verwachting is er in het 3e kwartaal begonnen kan worden met de sloopwerkzaamheden aan de buitenzijde van het oude pand.

Oplevering van ’M

Eind 2021 zal de sloop afgerond zijn en start de aannemer met de opbouw van ’M. Naar verwachting is de aannemer dan 2,5 jaar bezig met de bouw en is Rotterdam in 2023 vijf unieke straatjes rijker!

  Bekijk de woningzoeker
  Neem contact op