Makers van de Bode

image alt

Paul Becht, ontwikkelingsmanager BPD

“Ik denk dat iedere hardwerkende trotse Rotterdammer hier graag wil wonen” begint Paul Becht, Ontwikkelingsmanager van BPD, enthousiast. “Hier kun je concessieloos wonen. Midden in de stad Rotterdam. Met bomen, met groen, speelplekken, basisscholen. Alles wat je hartje maar begeert!

Lees Paul z'n visie op M
image alt

Carel Aartsen, projectmanager BPD

Het idee voor De Maasbode ontstond door de vragen te stellen als; voor wie is dit een plek, wat is de identiteit van de plek, wat zijn de kansen voor deze plek? Carel Aartsen, projectmanager bij BPD vertelt: “We wilden niet zomaar een bijzonder gebouw maken, het moest het juiste antwoord zijn op die vragen."

Lees Carel z'n visie op 'M
image alt

Evert Kolpa - Van Bergen Kolpa Architecten

De Maasbode is een uniek woonconcept. In de toren komen appartementen en ruime eengezinswoningen met een tuin. Eengezinswoningen aan straten met 11 woningen per straat. Straten, niet naast elkaar gelegen, maar bovenop elkaar gestapeld. De hoogte in. We spraken over dit innovatieve woonconcept op deze unieke locatie in Rotterdam met architect Evert Kolpa van Van Bergen Kolpa Architecten.

Lees Evert z'n visie op 'M
image alt

Raymond Kelfkens - Van Wijnen

Raymond Kelfkens is adjunct-directeur van bouwbedrijf Van Wijnen Stolwijk. Een kleine twee jaar geleden hoorde hij voor het eerst over de plannen voor De Maasbode en was direct enthousiast. “Ik wist meteen dat dit een ambitieus traject zou worden."

Lees Raymond z'n visie op 'M
  Bekijk de woningzoeker
  Neem contact op