Rotterdam

Is Rotterdam jouw stad? En wil je wonen in het meest unieke gebouw dat daar staat? In een straat op hoogte, in alle rust én met het bruisende stadsleven aan je voeten? Ja hè…? In De Maasbode woon je op de beste plek van Rotterdam. Met de bruisende stad aan je voeten in je eigen City Loft, Uptown- of Downtown appartement. De 3-laagse City Houses en City Villa’s zijn perfect voor stadsgenieters die een volgende stap in hun wooncarrière willen maken en zijn van ongekende luxe op een plek als deze. Kies je voor één van de verfijnde TopFloors van twee woonlagen, dan breng je jouw woonervaring naar grote hoogte. Niet het hoogste gebouw van de stad, maar wel van de hoogste klasse en absoluut uniek. Dat is ’M!

image alt

Historie van ’M

Hier, op de plek waar De Maasbode komt, zat van oorsprong het dagblad Maasbode. Hier werd het dagblad geschreven en gedrukt en werd het nieuws gebracht. In de vitrinekasten waar de net gedrukte pagina’s opgehangen werden, werd nieuws van de dag gepubliceerd. Hier stonden de mensen met hun neuzen tegen de ramen. Om te zien wat er gebeurde in de wereld. Dit was een sociale plek, waar een praatje werd gemaakt. Over lief. Over leed. Over het weer en over de gebeurtenissen in de stad. Een iconische plek die jarenlang een sociale rol vervulde in het leven van vele Rotterdammers.

image alt

Toekomst van ’M

Hier, aan de William Boothlaan, komt opnieuw een uniek gebouw. De Maasbode. Deze 70 meter hoge woontoren met 94 woningen is niet zomaar een woongebouw. De Maasbode is innovatief, one of a kind en ongekend cool! Het is gelukt op dit kleine stukje Rotterdam een echte woonwijk te ontwikkelen. De woningen liggen namelijk niet aan galerijen, maar aan straten. Straten op hoogte. Niet alleen aaneengeschakeld, maar ook bovenop elkaar gestapeld. Bewoners van De Maasbode treffen elkaar in de entreestraat of hun straat op hoogte. Zijn buren, spreken elkaar en groeten elkaar. Maken een praatje en bespreken het weer. Net als toen…

Bekijk de woningzoeker van 'M
  Bekijk de woningzoeker
  Neem contact op