Een optie aanvragen voor ’M

Heb je interesse in een woning van De Maasbode en zie je dat deze nog vrij is? Vraag dan meteen een optie aan. We leggen je graag uit hoe je dit kunt regelen.

Optie regelen via de makelaar

Vind je het prettig om persoonlijk contact te hebben? Vraag de optie dan aan via één van de makelaars. De makelaars van ’M zijn: BPD, Willy Vermeulen (06-39239736) en Ooms Makelaars (010-424 88 88).

Optie zelf online regelen

Je kunt zelf online een optie aanvragen op een woning waarvan de status 'vrij' is. Je doet dit door bij het woningaanbod het bouwnummer van jouw voorkeur te openen. Onder de omschrijving vind je de knop "Optie aanvragen". Als je hier op klikt, doorloop je vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een persoonlijk account aanmaakt (als je dat nog niet eerder hebt gedaan). Het betreffende bouwnummer wordt nu toegevoegd aan jouw voorkeuren in je Mijn Eigen Huis account. Hiermee is de optie aangevraagd en op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een bericht of je het bouwnummer toegewezen hebt gekregen. Als dat zo is, kun je de optie vervolgens bevestigen via jouw account. De woning is dan exclusief voor jou gereserveerd.

Bekijk de woningzoeker van "M
  Heb je de planning al bekeken?
  Neem contact op