Save the date for 'M!

15 oktober '20

Het is zover, voor 'M! Noteer het nu alvast in je agenda want op woensdag 28 oktober om 15.00 gaan wij online in verkoop met de 94 woningen in De Maasbode!

image alt

Get ready for 'M

Op woensdag 28 oktober as om 15:00uur gaat De Maasbode online in verkoop. Heb jij je aangemeld als belangstellende voor De Maasbode, door het achterlaten van NAW gegevens bij je favoriete woningtype? Dan ontvang je een e-mail dat de verkoop is gestart. Vanaf dat moment vind je alle verkoopdocumenten zoals de technische plattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk onder de downloads van jouw favoriete bouwnummer(s). Neem op je gemak alles door want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft op maximaal 5 bouwnummers. Uiteraard hoef je de mail niet af te wachten. Je kunt ook rond 15.00 direct inloggen in je persoonlijk account en je inschrijven. Nog geen persoonlijk account? Maak deze dan snel aan!

Maak een account
image alt

Interesse in 'M

Vanaf woensdag 28 oktober as staan alle verkoopdocumenten live onder de downloads. Nadat je deze hebt doorgenomen kun je jouw favorieten bouwnummers aan ons doorgeven. Dit kan tot vrijdag 13 november, 17.00 uur. Neem gerust de tijd, want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft op maximaal 5 bouwnummers. Je voorkeuren doorgeven kan alleen via een account van Mijn Eigen Huis.

image alt

De financiële check

Bij het toewijzen van de bouwnummers waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft aangeleverd. Dit kan dus in je voordeel werken. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. De gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Heb je 'M?

Op vrijdag 13 november om 17.00 uur sluit de inschrijving. En dan? 

Uiterlijk woensdag 18 november laten we je per e-mail weten of je een woning toegewezen hebt gekregen. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij onderstaande opeenvolgende criteria:

Je hebt 'M!

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons woensdag 18 november bericht. Alle belangstellenden die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen , worden door de makelaar gebeld met het goede nieuws. Zelf geef je aan of je fysiek op gesprek wil bij de makelaar of dat je online het verkoopproces doorloopt. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, dan zie je dat ook terug in jouw account. De belangstellenden die geen woning hebben toegewezen ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account.

Lees meer over een woning kopen
Hier wonen? Bekijk de woningen
Al een financiële check gedaan? Lees verder