Rabobank helpt je bij je financiële check!

14 oktober '20

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in De Maasbode? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop van ‘M is gestart. De Rabobank bied je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank Rotterdam. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Financieel adviseurs Ismaïl, Linda, Bart en Rianne van de Rabobank zijn nauw betrokken bij het project De Maasbode. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij project De Maasbode bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Wil je je alvast voorbereiden of informatie lezen? Met het Rabo Hypotheekdossier kun je online alvast een uitgebreide berekening maken (ook beschikbaar als je geen klant bent bij Rabobank). Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op https://www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek

NEEM SNEL CONTACT OP MET DEZE ADVISEURS!

Bel of WhatsApp één van onderstaande Rabobank adviseurs en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check.

  • Ismaïl Gur 06 10 96 76 20
  • Linda van Velzen 06 20 48 45 46
  • Bart Goyarts 06 20 38 58 55
  • Rianne Kragt 06 10 11 47 53

Of stuur een mail naar [email protected]
Kijk ook eens op de site van Rabobank Rotterdam.

Linda van Velzen

Linda van Velzen

Bart Goyarts

Bart Goyarts

Ismaïl Gur

Ismaïl Gur

Rianne Kragt

Rianne Kragt
  Alles over de financiële check
  Bekijk de woningen van 'M