I’M on the market!

28 oktober '20

Het is zover: de verkoop van ‘M is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke “Mijn Eigen Huis” account en kan tot vrijdag 13 november 17.00 uur. Uiterlijk woensdag 18 november laten we je per e-mail weten of je een woning toegewezen hebt gekregen in ‘M.

image alt

Geef je voorkeuren voor ‘M door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in ‘M? Ga dan naar het woningaanbod van De Maasbode. Klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur, vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Totaal kun je dus maximaal 5 bouwnummers als voorkeur doorgeven. Heb je een financiële check voor ‘M gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot vrijdag 13 november 17.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen.

Naar de woningen van 'M

Pop-Up store voor ‘M

Om je optimaal over ‘M te kunnen informeren, openen we tijdelijk een Pop-Up store in het centrum van Rotterdam. De Pop-Up store van ‘M vind je tussen donderdag 29 oktober en vrijdag 13 november op de Van Oldenbarneveltstraat 115 in het centrum van Rotterdam. Je bent hier op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur en in het weekend tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom. In de Pop-Up store kun je de maquette van het gebouw bekijken en al je vragen aan ons stellen. Ook geven wij graag het uitgebreide glossy magazine van De Maasbode aan je mee. Uiteraard hanteren wij in de Pop-Up store de RIVM richtlijnen die nodig zijn om onze bezoekers en onszelf te beschermen tegen covid-19. Welke maatregelen wij naast een maximumaantal van 8 bezoekers tegelijk in onze store hanteren, lees je in het nieuwsbericht over de store.

Lees meer over de store

Vragen over ‘M?

Heb je tijdens de inschrijfperiode vragen over de woningen of de verkoopdocumenten die je liever telefonisch aan ons stelt? Neem dan gerust contact op met één van de makelaars:

BPD, Willy Vermeulen
(06) 39 23 97 36

Ooms Makelaars
(010) 424 88 88

  Zo werkt de verkoop
  Je Financiële Check regelen