De Pop-Up store voor ‘M!

22 oktober '20

Woensdag 28 oktober a.s. start de online verkoop van de 94 woningen in De Maasbode. In een wereld zonder Corona hadden we een informatieavond voor ‘M georganiseerd waarbij we je het magazine hadden overhandigd en je de maquette van het gebouw kon bekijken. Om je toch optimaal over ‘M te kunnen informeren, openen we tijdelijk een Pop-Up store in het centrum van Rotterdam.

image alt

Hier vind je 'M!

De Pop-Up store van De Maasbode vind je tussen donderdag 29 oktober en vrijdag 13 november op de Van Oldenbarneveltstraat 115 in het centrum van Rotterdam. Je bent hier op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur en in het weekend tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom. In de Pop-Up store kun je de maquette van het gebouw bekijken en al je vragen aan ons stellen. Ook geven wij graag het uitgebreide glossy magazine van De Maasbode aan je mee. We zorgen ervoor dat het magazine direct bij de voordeur ligt, zodat je deze ook snel even op kunt halen zonder naar binnen te komen.

Wij houden ‘M aan de RIVM richtlijnen

Uiteraard hanteren wij in de Pop-Up store de RIVM richtlijnen die nodig zijn om onze bezoekers en onszelf te beschermen tegen covid-19. Wij vragen je bij binnenkomst je handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen. Wij hebben speciale mondkapjes voor ‘M laten maken die je bij de voordeur kunt pakken. Om binnen anderhalve meter afstand te kunnen houden, kunnen er maximaal 8 bezoekers tegelijk binnen zijn.

Er is ruim de tijd voor ‘M om langs te komen, uiteraard is alle informatie ook gewoon online te vinden van ‘M.

  Bekijk alle woningen van 'M
  Alles over de verkoop