Zo uniek zijn de City Houses

18 februari '21

De City Houses in ’M zijn perfect voor wie graag terug wil naar de stad nu de kinderen (bijna) zijn uitgevlogen, maar nog niet toe is aan een appartement. Of voor stellen (met of zonder kinderen) die de stad graag trouw blijven. Een woning met meerdere verdiepingen geeft ontzettend veel woonruimte. De City Houses hebben namelijk een woonoppervlak van 131 m2 tot 186 m2!

image alt

Drie woonlagen op hoogte

Dat de City Houses er waanzinnig uitzien, heb je wellicht al gezien in deze video. Nog nooit eerder zijn er (gezins)woningen met maar liefst 3 woonlagen op hoogte gebouwd. Werkelijk uniek in de wereld! Alle City Houses zijn royale herenhuizen en liggen op de 5e, 8e, 11e of 15e verdieping van ’M. Vanaf elke woonlaag heb je een fenomenaal uitzicht over Rotterdam. De entree van jouw City House ligt aan één van de binnenstraten van het gebouw. Hier voelt het als buiten en heb je contact met de stad, maar je ervaart hier ook de beslotenheid van je eigen straat.

image alt

Diversiteit aan indelingen

De 39 City Houses zijn onderverdeeld in maar liefst 12 verschillende typen en bevinden zich in het middelste gedeelte van het woongebouw. Door de diversiteit van de verschillende indelingen is er voor elke samenstelling van het gezin is wel een passende variant te vinden. Ben je met z’n tweeën en werk je veel vanuit huis of heb je 1 of 2 kinderen die je in de stad wilt laten opgroeien? Het kan allemaal. De woningen hebben verdiepingshoge glaspuien waardoor het bijzonder licht is in huis. Dit geeft deze moderne City Houses absolute grandeur. Een aantal City Houses heeft een aparte royale living op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping bevinden zich dan 2 grote slaapkamers, een ruime badkamer en een ruimte die je bijvoorbeeld als gym kunt inrichten. Er zijn ook City Houses met op de begane grond een open woonkeuken die overgaat in de woonkamer. Van deze woningen is de indeling van de verdiepingen net anders. Wil je standaard 3 slaapkamers? Bekijk dan de bouwnummers 38 t/m 42.

Bekijk het aanbod

Een spectaculaire woonbeleving ervaar je bij alle City Houses vanuit je loungeset op het terras. Via grote glazen schuifdeuren loop je zo naar buiten. Met een wijntje in de hand geniet je van het uitzicht over de stad. Benieuwd welk City House past bij jouw gezinssamenstelling en wil jij uniek wonen in de binnenstad van Rotterdam? Bekijk dan snel het aanbod van de City Houses.

Bekijk het aanbod
  Over 'M
  Bekijk het beschikbare aanbod