Zo kan je ‘M krijgen, De City Villa!

29 juni '20

Bergblick interieurarchitectuur heeft voor ‘M een aantal interieurschetsen uitgewerkt. Wij zullen steeds een woningtype uitlichten. Al deze schetsen zijn als optie straks te kiezen voor ‘M. We beginnen met de City Villa.

De City Villa

De City Villa is uitzonderlijk. Precies boven de historische daklijn van de wijk met ramen langs 3 zijden, een panoramische oriëntatie op de omgeving. Licht stroomt binnen, de woning voelt nog groter, je leeft met de stad.

Om tegenwicht en geborgenheid aan deze openheid te bieden heeft Dennis de kern-zone, volledig in hout ontworpen. Alle ruimten zijn verbonden aan deze zone en krijgen meer sfeer door het hout, de trap en de inbouwkasten die er in opgenomen zijn. Ondanks zijn grootte zal het huis daardoor aanvoelen als een samenhangend geheel. Dat begint al in de entree. Deze is mooi ruimtelijk vormgegeven en vloeit over in de trap en de vide: het warme hart van het huis. Daaromheen zijn alle ruimten royaal bemeten en voorzien van mooi afgewerkte kasten, wanden, deuren en glazen balustrades.

Aan de vide op de 1e en bovenaan de trap op de 2e verdieping bevinden zich twee ruimten ideaal als werk- of tv-plek, of als speel- of fitnesszone. De getekende high-end optie heeft twee slaapkamers en een luxe slaapsuite voor een klein gezin. Voor tweepersoonshuishoudens is een high-end optie mogelijk met de woonruimte over twee volle woonlagen en twee slaapkamers op de 3e.

Design by Bergblick

  Bekijk de woningen
  Makers van de Bode