Zie je ‘M al voor je! De Topfloor!

7 maart '22

Er zijn meerdere interieurschetsen uitgewerkt voor de Topfloor, het bijzondere penthouse van De Maasbode. Deze schetsen zijn als optie te kiezen voor ‘M. Zie je ‘M al voor je?

Bungalow in het centrum

Uniek wonen over twee woonlagen, dat is ‘M: De Topfloor. De woning is ontworpen voor levensgenieters, architectuurliefhebbers en stedelingen die voor hun rust graag uitstijgen boven het stadsgevoel. Het is eigenlijk een soort luxueuze grote bungalow, maar dan in het centrum.

image alt

Architectonische woning

Dat zit ‘m in de 12 meter gevelbreedte en de woningdiepte van 15 meter op de 1e verdieping. Maar ook in de verrassende routing langs speciaal ontworpen onderdelen en afwerkingen, zoals de uitgesproken trap en badkamer. Het huis is daardoor heel architectonisch. De trap is daarin de opvallende spil. Door het trapgat kijkend ervaar je het groen en het licht van de patio op de verdieping en daarmee de samenhang tussen de woonlagen. Dat maakt 'M uniek!

Opnieuw vormt een fraaie houten afwerking de basis in deze high end uitvoering. Het hout begeleid je de woning in vanaf de entree en zet zich door in een strakke, geraffineerde keuken, de trap en de lounge, tot in de gangzone van de verdieping.

Veel opbergcapaciteit

Om zoveel mogelijk van de ruimte te kunnen genieten, heeft architect Bergblick in dit ontwerp veel opbergcapaciteit geïntegreerd. Binnen het high end pakket is keuzevrijheid in de speciaal voor De Maasbode ontwikkelde kastenserie en accessoires. Bergblick helpt de bewoners voor dit woningtype om met de juiste keuzes de Topfloor persoonlijk te maken. Dat is ‘M.

  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws