Winnaar Job Dura prijs

Winnaar Job Dura Prijs 2020 bekend

25 mei '21

Vanmiddag heeft de prijsuitreiking van de Job Dura Prijs 2020 plaatsgevonden. Helaas is De Maasbode niet als winnaar uit de bus gekomen. Toch zijn wij heel trots dat Family Scraper De Maasbode als 1 van de 5 genomineerde projecten voor deze prestigieuze prijs is verkozen.

Job Dura en Daan Dura prijs

Little C is door de vakkundige jury als winnaar van de Job Dura Prijs 2020 benoemd. De Daan Dura Aanmoedigingsprijs is uitgereikt aan Dakdorpen. Bij deze de felicitaties van team De Maasbode. Wij zijn er trots op dat Rotterdam koploper is in deze initiatiefplannen die de bebouwde omgeving in groot Rotterdam helpen opbloeien en bedanken Job Dura voor het initiatief en de organisatie van deze prijs.

image alt

De jury over 'M

De jury is onder de indruk van het diepgaande onderzoek dat voorafging aan de ontwikkeling van dit nieuwe woonconcept en ziet in dit initiatief een serieus antwoord om wegtrekkende gezinnen in de stad te behouden. Het toont lef van de ontwikkelaar om zo onomwonden te kiezen voor innovatie en kwaliteit, onder meer door de overmaatse buitenruimtes die worden gerealiseerd in het project en het toevoegen van ruime gezinswoningen. Het ontwerp van De Maasbode is eveneens zeer overtuigend en in ruimtelijke opzet en materialisatie van de hoogste orde.

Vernieuwend en exemplarisch

Voor de Job Dura Prijs 2020 is gezocht naar projecten die op een vernieuwende of exemplarische manier voorzien in oplossingen voor de woonopgave van de stad en daarmee op meerdere vlakken inspelen op de verbetering van de leefkwaliteit van haar inwoners, voor nu én in de toekomst.

  Bekijk de planning van 'M
  Bekijk de woningzoeker van 'M