Wij zijn druk met ‘M

24 april '20

De maquettebouwer is aan de slag gegaan met De Maasbode en wij vinden het leuk jullie alvast de eerste beelden te laten zien.

image alt

De Maasbode bevindt zich aan de William Boothlaan, op de hoek van de Schiedamse Vest en de Schiedamsesingel. De maquette geeft een mooi beeld van zijn stoere karakter en de unieke verlichte binnenstraten op hoogte.

Niet alleen de ligging is bijzonder; direct achter de Witte de Withstraat. De woontoren is vernieuwend. Vanuit de hele wereld kijkt men met interesse toe. Want met het woonconcept van De Maasbode heeft Van Bergen Kolpa Architecten een interessant antwoord gegeven op een maatschappelijk vraagstuk: ‘Hoe bouwen wij Cityhouses en Villa’s in de stad voor o.a. gezinnen ?’

image alt

Je wilt ‘M ?

Nog heel even geduld! Achter de schermen zijn we druk bezig met alle voorbereidingen we nemen jullie stap voor stap mee. Zo kunnen wij jullie volgende week de eerste video laten zien van de Cityhouses en Villa’s en kort daarop de video van de verschillende appartementen.

Houd de komende weken dan ook de nieuwsbrieven in de gaten. Heb jij je nog niet aangemeld bij jouw favoriete woning? Wellicht overtuigen wij je binnenkort.

Meld je aan bij je favoriete woning
  Bekijk het laatste nieuws
  Alles over hoe je je inschrijft