De woningzoeker van ‘M

23 februari '21

Jouw ideale woning in dit unieke gebouw in hartje Rotterdam vind je vanaf nu ook via de woningzoeker. Bekijk ‘M vanuit alle windrichtingen en zie hoe de 94 woningen liggen ten opzichte van de omgeving. Zo zoek je ‘M heel makkelijk op!

image alt

Westgevel richting Museumpark

De hoofdentree vind je aan de William Boothlaan. Hier betreed je het gebouw lopend of met de fiets. De woningen aan deze westgevel kijken richting het museumpark en hebben ongeveer vanaf het middaguur tot ‘s avonds heerlijk de zon in huis.

image alt

Zuidgevel richting De Maas

De woningen aan de zuidgevel kijken uit op de Schiedamsesingel, ’t Landje, de Maas, de Erasmusbrug en de torens op de Wilhelminapier. Houd je van veel licht in huis of op je terras? Kies dan voor één van de woningen aan deze zuidgevel.

image alt

Noordgevel richting Centraal Station

De parking bereik je via de inrit aan de Witte de Withhof. Deze kant van het gebouw is de noordgevel. Een heerlijke plek als je overdag geen fel daglicht in je woning wenst, maar ’s avonds lekker de zon op je balkon hebt. Vanuit deze kant kijk je richting het CS kwartier en zit je letterlijk in het hart van de stad.

image alt

Oostgevel richting Leuvehaven

De tweede voetganger- en fietsenentree vind je aan de Schiedamse Vest. De Nieuwe Maas is goed zichtbaar vanuit één van de woningen aan de oostzijde van het gebouw. Wat een fenomenaal uitzicht over het Maritiem District. Aan deze kant van het gebouw zie jij de zon boven de stad op komen.

Oost, West thuis best!

De woningen in ‘M zijn onderverdeeld in 6 verschillende typen: van City Loft, Uptown- of Downtown Appartement tot 3-laagse City Houses, City Villa’s en verfijnde TopFloors van twee woonlagen. Zo kan iedereen een woning vinden in het meest unieke gebouw van Rotterdam. Je wilt ‘M!

Bekijk nu woningzoeker van ‘M
  Maak kennis met de Makers van de Bode
  Bewoners van de stad