Laatste woning in De Maasbode beschikbaar: Topfloor

8 maart '22

Ga jij wonen in het tofste penthouse van Rotterdam? De Topfloor (bouwnummer 93) is één van de blikvangers van De Maasbode en nog beschikbaar! Hier ben je onderdeel van de skyline van Rotterdam en met een woonoppervlakte van circa 190 m2 en een heerlijk terras ben je hier van alle gemakken voorzien.

image alt

Kom binnen

In het kloppende hart van de stad, in de wijk Cool zijn slechts twee TopFloor Appartementen met deze allure beschikbaar. Met een betoverend uitzicht over de stad en comfort op topniveau. De woonkamer en keuken vormen het hart van de woning en zijn met 74m2 meer dan royaal te noemen. Grote glazen schuipuien verbinden het ruime privé terras met de keuken. Al vroeg in het voorjaar en tot laat in het najaar geniet je hier van de rust.

image alt

Klasse en stijl

Via de trap kom je op de tweede verdieping van dit uitzonderlijke appartement. Hier bevindt zich een vide die de beide woonlagen op elegante wijze met elkaar verbindt. Op deze verdieping zijn maar liefst drie slaapkamers te vinden, waaronder een zeer royale master bedroom met een imposante badkamer en suite met ligbad en toilet. De tweede slaapkamer doet qua formaat weinig onder en is door de scheidingswand heel geschikt voor de inrichting van een werkruimte of gym. De kleinste slaapkamer heeft een oppervlakte van 9 m2. Verderop in de hal is een tweede badkamer, eveneens met ligbad en toilet.

image alt

City House ook beschikbaar

Meer op zoek naar een woning met drie lagen? Dan is het City House (bouwnummer 58) echt iets voor jou! De woning ligt op de elfde etage van De Maasbode. Een fantastisch uitzicht over de stad is dus gegarandeerd. De 135m2 woonoppervlakte is goed doordacht en optimaal ingedeeld. Hier woon je in een herenhuis, groots en op grote hoogte!

Wat voor jou?

Is bouwnummer 93 of 58 in De Maasbode echt wat voor jou? Neem dan een kijkje op de woningpagina en vraag direct online je optie aan! De bouw van De Maasbode is al in volle gang, dus je hoeft niet lang te wachten voor je jouw droomwoning kunt betrekken!

Bekijk het penthouse
  Lees meer nieuws
  Naar de woningen