Laatste kans op een woning in 'M

25 juli '22

Het penthouse is De Maasbode is nog beschikbaar. Hier ervaar je 190 m2 aan woongenot verdeeld over twee woonlagen midden in het bruisende hart van Rotterdam. Een dergelijke woning is uniek in de havenstad! In dit penthouse ben je onderdeel van de skyline van Rotterdam en ligt de wereld letterlijk aan je voeten.

image alt

Appartement van topklasse

Als de hoogst haalbare kwaliteit voor jou de standaard is, dan is wonen in een TopFloor Appartement het hoogst haalbare. In het kloppende hart van de stad, in de wijk Cool, is nog maar één 'TopFloor Appartement' beschikbaar. De blikvangers zijn ongetwijfeld de woonkamer en keuken, welke het vormen het hart van de woning vormen en met 74 m2 meer dan royaal te noemen zijn. Grote glazen schuifpuien verbinden het ruime privé terras met de keuken. Al vroeg in het voorjaar en tot laat in het najaar geniet je hier van de rust.

image alt

De wereld aan je voeten

Alle informatie over het TopFloor Appartement, bijvoorbeeld over de parkeermogelijkheid en het aantal slaapkamers, lees je op de woningpagina. De Maasbode is al in aanbouw, dus je hoeft niet lang meer te wachten om deze woning te betreden. Eén ding is zeker: in dit luxe penthouse kun je in alle rust wonen, terwijl het centrum van de stad aan je voeten ligt en je geniet van een imponerend uitzicht. 

Bekijk de woning
  Lees meer nieuws
  Naar de woningen