Je vindt ‘M in het Witte de With district

24 maart '21

Stel je eens voor: we hebben Covid-19 onder controle en je kan weer een borrel drinken in de Witte de Withstraat, en laat dat nou straks jouw achtertuin zijn! Kan dat? Ja! In deze wijk komt namelijk De Maasbode te staan. Midden in de drukte van de stad. Maar ook de plek waar bewoners elkaar buiten ontmoeten. Waar een coffee to go altijd dichtbij is, waar je heerlijk kunt eten en waar je meteen na je werk nog even op het terras aansluit voor een borrel met je vrienden. De energie van de stad voel je als je in de wijk Cool bent. Dit deel van het centrum heeft zich ontwikkeld tot een plek waar iedereen wil zijn en zich thuis voelt.

image alt

De Witte de Withstraat als oprijlaan? Dat heb je bij ‘M!

Alle Uptown appartementen en Topfloors en een groot aantal City Houses en City Villas beschikken standaard over een eigen parkeerplaats. Je rijdt straks de Witte de Withstraat in en ter hoogte van hotel Bazar sla je linksaf het Witte de Withhof in. Aan het einde van het hof zijn straks 2 grote garagedeuren waar je je auto in de lift zet. Deze autolift brengt je naar één van de kelderetages waar de auto geparkeerd kan worden. Daarnaast beschikken alle appartementen over eigen fietsplaatsen. Deze zijn via een eigen fietslift te bereiken op de 1e etage van het gebouw.

De binnenstad aan je voeten

De Maasbode is niet alleen een uniek gebouw dat tot zijn recht komt op deze locatie. Het is ook uniek dat we ‘M in dit deel van de stad, direct aan het landje, kunnen ontwikkelen. Woon je in ‘M, dan ligt de hele binnenstad aan je voeten.

Bekijk de woningzoeker van 'M
  Interviews met de Makers van de Bode
  Bekijk de vrije bouwnummers