Hier heb je ‘M; De Maasbode!

13 maart '20

Welkom bij het meest unieke nieuwbouwproject van Rotterdam; De Maasbode! In dit gebouw zie je nieuwbouw zoals je dat nog nooit gezien hebt. Drielaagse City Houses aan een binnenstraat op hoogte! Of Topfloors, een tweelaags penthouse, van waaruit je rechtstreeks de Witte de Withstraat in kijkt.

image alt

Uniek wonen in hartje Rotterdam

Op de plek waar vroeger het dagblad Maasbode werd gedrukt, komt het gebouw met 94 woningen. Jong of oud, samen of alleen, hier zit sowieso een woning voor jou tussen. In De Maasbode vind je City Lofts en Downtown appartementen op de eerste verdiepingen. Middenin het gebouw zitten de City Houses met drie woonlagen. Bovenin vind je de Uptown appartementen en TopFloors, die je een prachtig uitzicht geven over de stad Rotterdam. Waar je ook voor kiest, je woont hier uniek midden in de bruisende stad en hebt alle hotspots binnen handbereik

Bekijk de woningtypes

Schrijf je snel in!

De verwachting is dat rond de zomer van 2020 de verkoop gaat starten. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over De Maasbode, meld je aan. Weet je al naar welk woningtype jouw voorkeur uitgaat? Maak dan een Mijn Eigen Huis-account en geef je favoriete woningtypes een hartje.

Maak een account
  Vanuit De Maasbode alle kanten op
  Hotspots in de buurt