Bereid je voor op ‘M!

29 september '20

De voorbereidingen van De Maasbode zijn in volle gang. Vanaf vandaag kan je je favoriete woning uit ‘M zoeken, alle 94 bouwnummers staan namelijk live. Welke wordt ‘M? Laat het ons weten door de woning toe te voegen aan je wensenlijst!

image alt

Wordt het 'M?

Nu alle bouwnummers live staan bereiden wij ons voor op het verkoop moment, naar verwachting eind oktober. Je kan ‘M nu zoeken op de pagina Woningen, de plattegrond bekijken en de woningen toevoegen aan je wensenlijst. Zodra we met ‘M in verkoop gaan kan je de door jou gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wenslijst makkelijk selecteren. Je kunt straks maximaal 5 voorkeuren doorgeven en je vindt alles overzichtelijk terug in jouw account. Dus bereid je nu alvast voor op ‘M.

Naar de woningen
image alt

Ik wil ‘M!

De favorietenfunctie in jouw account is veranderd naar de nieuwe wensenlijst. Niet meer op basis van een woningtype, maar op bouwnummer.
De bouwnummers waar je interesse in hebt, bewaar je overzichtelijk in jouw wensenlijst. Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel! Je hebt ‘M op je wensenlijst! Je dient hiervoor echter wel een Mijn Eigen Huis-account aan te maken. Klik dus snel op de knop hieronder om dat te doen, zodat je goed voorbereid bent als de verkoop begint!

Zo koop je een woning in 'M
  Over de Makers van 'M
  Over De Maasbode