Twee woningtypen al uitverkocht!

13 juli '21

De verkoop van ‘M gaat hard. De woningtypen City Loft en TopFloor zijn de eerste typen die volledig zijn uitverkocht! De lofts liggen op de eerste en tweede verdieping, zijn compact en uitgedacht en hebben allemaal een terras op het zuiden. Kenmerkend voor de TopFloor appartementen op de bovenste verdiepingen is de overdaad aan ruimte en het imponerende uitzicht.

image alt

Alternatieven in ‘M

Er zijn nu nog alternatieve woningtypen beschikbaar in ‘M zoals bijvoorbeeld het Downtown en Uptown Appartement. Deze woningtypen zijn ook populair want op dit moment zijn er nog maar enkele bouwnummers beschikbaar. Wil je nog kans maken op een echt unieke woning op hoogte? Kijk dan naar de laatste City Villa’s en City Houses. Deze exclusieve woningen liggen aan brede binnenstraten, hebben meerdere verdiepingen en bieden enorm veel woonruimte. Nog nooit eerder zijn er (gezins)woningen met maar liefst 3 woonlagen op hoogte gebouwd. Door de diversiteit van de verschillende indelingen is er voor elke samenstelling van het gezin is wel een passende variant te vinden.

Actueel aanbod in ‘M

Wil jij uniek wonen in de binnenstad van Rotterdam? Bekijk dan het actuele woningaanbod in ‘M of neem contact op met één van de makelaars.

Bekijk de woningzoeker van 'M
  Neem contact op
  Bekijk de veel gestelde vragen